Bonaqua Emotion

Att de aldrig tar slut på lanseringen av helt onödiga produkter som skapas enbart för att locka konsumenten till att försöka köpa sig till hälsa via en burk eller flaska. Satt på jobbet och läste en hälsotidning från november och såg att Coca Cola nu kommit med två nya smaksatta vatten - en med E-vitamin och en med fibrer.
Ska det behövas berikat smaksatt vatten för att vi ska få i oss dessa nyttigheter?

Gör så här istället:
Drick vårt fina svenska kranvatten för att ge kroppen vätska.
Ät en färsk frukt för att få i dig fibrer och dessutom vitaminer.
Till det knaprar du på några mandlar så får du i dig E-vitamin och nyttiga fetter.

Är detta så svårt att det behövs berikat vatten för att få i sig?Nej, dessa vatten är ingenting för mig och inget jag heller rekommenderar någon annan. Visst är det gott med ett smaksatt vatten ibland men drick det då för att det är gott istället för att göra det till en vana för att släcka törsten.

Bonaqua Emotion innehåller dessutom fruktsocker som i stora doser kan ge höga blodfetter. Detta gäller dock inte normal konsumtion av frukt utan enbart när rent fruktsocker är tillsatt i en produkt.

Kommentarer
Postat av: Cizzi

Kanonbra skrivet =)

2010-02-07 @ 13:05:07
URL: http://aktivera.blogspot.com/
Postat av: Talo

Det är ju så lätt och gott att smaksätta vatten själv.Några droppar citron i vattenglaset eller några skivor gurka, äppple, citron eller apelsin i en kanna vatten ger dig ett bra och billigt smaksatt vatten.

2010-02-07 @ 16:16:22
URL: http://talostorpliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0