Indisk kyckling.

Den här kycklinggrytan var mycket smakrik utan att kräva en massa ingredienser. Bra vardagsmat som kan göras i stora mängder för att frysas in eller som bjudmat för många personer. Till fest kan den serveras med bananskivor och jordnötter.


Indisk kyckling
4 portioner



600 g kycklingfilé
2 gula lökar
1 äpple
1 msk curry
1 tsk salt
½ tsk timjan
½ tsk vitlökspulver
1½ dl vatten
2 dl krossade tomater
1 dl kokosmjölk

Finhacka löken, tärna äpplet och dela kycklingfilén i mindre bitar. Fräs löken i lite olja i en gryta. Tillsätt äpple, curry, salt, timjan och vitlökspulver. Häll i vattnet i grytan och låt puttra under lock några minuter. Lägg i kycklingbitarna och låt koka under lock på svag värme ca 20 minuter. Rör i krossade tomater och kokosmjölk. Låt grytan koka upp igen.
Servera med ris och grönsaker.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vad gott det låter! Jag ska testa något liknande fast med quorn då jag är vegetarian. Indieninspirerad mat är ofta så gott!

2009-06-07 @ 07:24:31
URL: http://emmlans.blogg.se/
Postat av: Melly

Hej!

Tänkte bara skicka ett litet beröm för dina UNDERBARA RECEPT! Gjorde denna grytan idag och jag hade kunnat tömma grytan själv! SÅ GOTT!!!

Har även lagat flera av dina andra recpet och alla har varit KALASGODA!

KEEP UP THE GOOD WORK!



Kram

2009-06-10 @ 18:41:07
URL: http://mmmellys.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0