Tråkiga besked.

Sitter här med gråten i halsen och funderar på att boka in mig på ett tåg ner till Skåne. Syrran ligger nämligen inne på akuten och har drabbats av nåt som jag är helt chockad över. Har fått flera samtal från en rädd gråtande tjej som jag omöjligt kan hjälpa men jag stöttar så gott jag kan. Jag lider med henne men är extremt lättad över att hon har mamma, mormor och morfar där på besök. Annars hade jag aldrig tvekat - jag hade åkt dit direkt!

Åh, du ska veta vad jag tänker på dig syrran!!! Vill vara hos dig nu mer än nånsin!


Jag älskar dig!

Kommentarer
Postat av: Sanna

Men usch vad obehagligt :( Jag hoppas att hon kryar på sig!

2009-07-23 @ 17:10:59
URL: http://sannabakar.blogg.se/
Postat av: Malin AnundssonMalin

Jag läste på din syrras blogg!! Fy vad olustigt!! Hoppas verkligen att hon får precis den vård hon behöver och hoppas att hon blir frisk och kry inom kort! Skönt för dig att du har din mamma på plats men jag förstår om du känner dig ivrig att åka ner! kram

2009-07-23 @ 23:02:03
URL: http://en-bit-av-kakan.blogspot.com
Postat av: stste

Tack syster. Jag tänker på dig hela tiden. Jag funderar på varför vi alltid ska råka ut för allt onödigt? Ligger här i en jävla sjukhussäng med en dator i knät och har ingen aning om vad som ska hända imorgon. Jag är en rädd liten flicka igen, jag är ingen stor tös som snart fyller 22 längre.Jag älskar dig.

2009-07-23 @ 23:44:19
Postat av: syster

den var ifrån mig den där andra.

2009-07-23 @ 23:44:55
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: e l i n l e i j o n

Usch, läste hennes blogg. jätte hemskt! :(Gillar din blogg föresten, följa varandra via bloglovin? Lägg till mig så lägger jag till dig direkt! :)

2009-07-28 @ 00:36:00
URL: http://elinlion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0