Ugnskokt fisk med tomat och kokosmjölk
Jag har länge sökt efter en enkel men god fiskrätt och nu har jag "uppfunnit" en ny favorit. Med endast FEM ingredienser blir det en god fiskrätt som dessutom tillagas i ugnen.
Ugnskokt fisk med tomat och kokosmjölk
5-6 portioner

800 g vit fisk
800 g krossade tomater
250 ml kokosmjölk
1 dl bladpersilja
1-2 tsk citronpeppar från KryddJohan
Värm ugnen till 225º C. Lägg fisken i en ugnssäker form, strö över persilja och citronpeppar men spar lite persilja till garnering. Blanda krossade tomater med kokosmjölk och häll över fisken. Tillaga fisken i mitten av ugnen 20-25 minuter. Garnera med lite persilja och servera med kokt potatis och grönsaker.
5-6 portioner

800 g vit fisk
800 g krossade tomater
250 ml kokosmjölk
1 dl bladpersilja
1-2 tsk citronpeppar från KryddJohan
Värm ugnen till 225º C. Lägg fisken i en ugnssäker form, strö över persilja och citronpeppar men spar lite persilja till garnering. Blanda krossade tomater med kokosmjölk och häll över fisken. Tillaga fisken i mitten av ugnen 20-25 minuter. Garnera med lite persilja och servera med kokt potatis och grönsaker.
Kommentarer
Postat av: Johanna ♥
Kan du inte ge tips på hur man gör egna vårrullar? (om du vet hur man gör det) eller fräscha sallader?
Kram Johanna
Trackback