TV-kändis

Inte riktigt kanske men jag har varit med på TV idag i alla fall.

Jag och min kollega har dragit igång ett SPA på ett äldreboende i Borlänge och det har blivit väldigt uppmärksammat. Båda lokaltidnigarna var där och gjorde reportage för några veckor sen och innan TV4 var där fick vi besök av Allers Veckotidning.

I torsdags var alltså TV4 Dalarna på besök i vårt SPA. De intervjuade oss och de boende. Riktigt trevligt inslag på TV:n nu på kvällen. Det var kortare inslad imorse men det var bra det också. TV4 har inte lagt ut det långa inslaget sen men snart finns det säkert där. HÄR kan du hålla utkik efter den lokala nyhetssändningen som sändes kl: 18.30.

När ni sett inslaget hoppas jag att ni förstår vilket fantastiskt jobb jag har. Satt på jobbet och lekte med en ballong tillsammans med de boende och tänkte vilken tur jag har som får betalt för att leka :)


Kommentarer
Postat av: Andrej

Du har inte tur. Du har en positiv livssyn. Du gör ditt jobb till ett bra jobb och jag har en känsla av att du skulle göra likadant med vilket jobb du än hade.

2009-04-14 @ 22:07:18
URL: http://http:/www.rysken.blogspot.com
Postat av: emilia

Vad roligt!

2009-04-15 @ 17:10:10
URL: http://enmilia.blogg.se/
Postat av: Syrran

Inte ett endaste litet ord om att din kära syster varit hemma. Jag är nedprioriterad nu när du blivit tvkändis? Jag kan inte ens läsa mitt namn någonstans bland all surdegsinformation!

2009-04-15 @ 17:47:50
URL: http://novembersara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0