Möhippa

Lördagen fortsatte lika bra som fredagen slutade och gårdagen blev till en av de roligaste dagarna i mitt liv. Vi hade möhippa för Anna som snart blir fru Vestlund. Hon hade blivit lurad till klubblokalen för hon trodde hon skulle på spelarrådsmöte och snacka om att hon blev paff när vi satt där inne och väntade på henne.        Hon fick ta på sig en ful gammal blommig klänning och sen bar det av mot Kupolen. Där fick hon i uppdrag att hitta på nånting nytt, gammalt, blått och lånat som hon kunde tänka sig ha på sig eller med sig på sin bröllopsdag. Hon lyckades riktigt bra :)

Efter en välbehövlig lunch spelade vi lasergame mot ett gäng gubbar som bara stod still på samma ställe. Självklart vann vi men tänk vad mycket roligare det varit om dom sprungit runt precis som vi. Alla var vi svettiga efter 30 minuters "dödande" och vi gled ner i bubbelpoolen en stund.
Middagen serverades ute på gården tack vare det fina vädret. Det blev Sellnäs-planka med en massa godsaker och alla mumsade i sig massor. Ostbrickan fick följa med upp i lägenheten där nästa överraskning väntade. Det blev ett sexparty då en tjej från Himmelriket kom för att visa en massa olika prylar. Kul hade vi :) Timmarna gick och det blev dags att ge sig av till Hela Huset Gungar. Där var det mycket folk som vanligt och alla verkade ha jätteskoj. Jag hade den roligaste kvällen på länge.

Tack tjejer för en underbar dag och kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0