Garlic and pepper

Igår var det ju som veckomatsedeln avslöjade taco-time. Vi provade den nyinköpta tacokryddan från KryddJohan och den var utmärkt. Kommer absolut att förtsätta använda den. Krydda med valfri mängd till önskad smak och tillsätt lite vatten och tacofärsen är redo att ätas.

Istället för att äta naturell gräddfil, creme fraiche eller nå annat liknande till så gjorde jag en smakrik dipp. Dippen var god till tacofärs men jag kan tänka mig att det är god även som dipp till grönsaker eller som kall sås till t.ex. grillat och klyftpotatis.





Garlic and pepper

250 g kesella 1%
2-3 vitlöksklyftor
2 tsk KryddJohan pepparmix 
½-1 dl vatten
ev. lite havssalt

Blanda kesellan med pressade vitlöksklyftor och pepparmix. Rör i vatten till önskad konsistens. Tillsätt lite salt om röran ska användas som dipp till osaltade snacks eller som kall sås. Låt stå en stund för bästa smak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0